Sagt om mine foredrag:

"Superbra forelesning"
"Tommel opp for denne forelesningen. Spennende og lærerikt. Jeg ønsker mer forelesning med deg.
"Beste forelesninga jeg noensinne har hatt"
"Sebastian du er rå, har en genuin formidlingsevne og dette er en forelesning som setter spor. Skulle virkelig ønske at alle på min arbeidsplass kunne hørt dette".
"Fantastisk forelesning, veldig inspirerende:)"

"Selv mange,  mange takk for sist. Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger på den dagen og på ditt bidrag spesielt – så tusen takk for at du tok deg turen bort her!
Det tilbakemeldingene har gått på, og som jeg er helt enig i, er at din evne til å få formidle så sterke opplevelser og tema og krydre det med faglige betraktninger er helt imponerende. I tillegg kommer det høye nivå på de musikalske fremføringer. Alt i alt gjør kombinasjonen av musikk, sang, sterke personlige skildringer og faglige refleksjoner at alle blir berørt og får stoff til ettertanke samtidig som de kan ‘tåle’ å være i disse skildringer fordi du formår å formidle det på en så profesjonell måte som gjør at man kan la seg berøre men samtidig være trygg på at du har ‘kontrollen’ i fremføringen".
Inger Jørgensen, Askøy Kommune

"Gripende, sterk og alternativ formidling. Bra start på samlingen"
Tilhører, anonym evaluering "Barnas Stasjen"

Kan virkelig anbefales!! Har vært på en del foredrag i mi tid, men aldri på noen som har gitt meg mer enn det Sebastian holdt.
Inger Holtan, Vestre Viken HF, DPS Kongsberg

"Sebastians innlegg var veldig bra. Fikk masse nye tanker som har ført til mange refleksjoner. Det kan bidra til at jeg blir en bedre terapeut på sikt".
Tilhører, anonym evaluering "KS Inovasjon og Utvikling

"Budskap og konseptet var svært bra".
Tilhører, anonym evaluering , BUF Etat"

"Tusen takk selv – det var fantastisk flott for oss!
Ulrika Håkansson, Regional Koordinator. BUF Etat, Region Øst

"Sebastian-overraskelser er bra, og innholdet nyttig for oss som hjelpere, det å få høre barneperspektivet fra en voksen og bekreftelse på at en oppvekst varer livet ut!"
Tilhører, anonym evaluering Bærum Kommune

"Rørte følelsene (alle ble  berørt) , tok opp viktige ting med avhengighet og hvor viktig det er å kunne bruke seg selv i jobben. At vi som «hjelpere» er likestilt med våre familier - ikke de og vi".
Tilhører, anonym evaluering Forum for Krefsykepleiere

"Midt i blinken for oss som jobber innenfor feltet! Treffer hjertet, både stemmemessig og innholdsmessig. Flott menneske, og veldig relevant historie som han er veldig god på å dele".
Tilhører, anonym evaluering Vestre Viken HF


 
 
   
    S. Christensen AS. Hestenga 12, 2320 FURNES. Tlf: 916 49 751
E-post: sebastianchristensen67@outlook.com Org.nr: 813.522.322